Contact & Boekingsinformatie

Ingelise de Jongste
+31(0)6 - 1303 76 76
info@ingelise.nl

   
Role Play - References

Wat Ingelise een sterke actrice maakt is dat ze goed kan luisteren naar de informatie die deelnemers haar geven en de behoeften die daarachter schuilen. Ze is een vakvrouw die met weinig middelen een groot resultaat kan bereiken. Haar pro-activiteit maakt haar een heerlijk mens om mee samen te werken.”
Marjoleine van Nielen, Trainer Kenniscompany
Concrete feedback aan managers waarmee men direct aan de slag kan gaan; Makkelijk kunnen improviseren, ook kundig op basis van een vooraf opgestelde rollenspel-casus; Zelfstandig als acteur met een groep aan de slag gaan; Prettige en plezierige samenwerking en afstemming acteur-trainer; Goede beheersing van Engelse taal (vaak merk ik dat mensen zeggen de taal te beheersen, maar dat dat in de praktijk toch tegenvalt; bij jou merkte ik geen enkel verschil nederlands of engels).”
Jeroen Stoffelsen, Trainer Arbo Unie
Dank voor de fijne samenwerking. Ik ben erg tevreden over hoe de training is verlopen. Vond dat je de demo’s snel oppakte en inhoudelijk goed vorm gaf en ook de verschillende rollen vanuit de groepscases erg mooi en realistisch hebt neergezet. Ook vind ik dat je op liefdevolle wijze de deelnemers van hele concrete feedback hebt voorzien. De deelnemers waren na afloop erg enthousiast over zowel het spel als de terugkoppelingen. Ik verwacht dat ze hier in de praktijk veel mee kunnen.”
Koosje van Frankenhuysen, trainer
 
   
bekijk ShowReel  ShowReel
beluister Voice Demo  Voice Demo
Switch to English   |   Sitemap   |   Home   |   Contact
 
Webdesign by DG Graphic Design © 2008 - 2019