Contact & Boekingsinformatie

Ingelise de Jongste
+31(0)6 - 1303 76 76
info@ingelise.nl

   
Trainingsacteren - Ervaring

Ingelise heeft ervaring met trainingsacteer methodes zoals het hoefijzermodel, de caroussel-of inspringmethode en het regiemodel. Ook wordt ze ingezet op assessments en in games. Ze is bekend met uiteenlopende theorieën zoals de Roos van Leary, conflicthanteringsstijlen van Thomas en Killman, de leerstijlen van Kolb, leerstadia van Maslov, het Johari venster en het abc-model en ze is breed inzetbaar voor trainingen op velerlei vlakken, variërend van management training tot interculturele communicatie en van omgaan met conflicten tot rehabilitatie training voor jonge veelplegers. Ingelise werkt voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers.

Dankzij haar gecombineerde theater en academische achtergrond en haar internationale ervaring is Ingelise uitstekend uitgerust voor rollenspellen op alle niveaus van elementaire telefoon training tot assessments voor top managers en media training voor directeuren.

Ingelise is tweetalig (amerikaans en nederlands) en doet alle soorten rollenspellen in beide talen. Daarnaast spreekt ze zowel duits als frans zonder accent zodat ze voor deze twee talen ook inzetbaar is in taaltrainingen.
 
   
bekijk ShowReel  ShowReel
beluister Voice Demo  Voice Demo
Switch to English   |   Sitemap   |   Home   |   Contact
 
Webdesign by DG Graphic Design © 2008 - 2020